nieuws

16 maart 2020 verhuist en breidt onze vestiging te Oud-Turnhout uit

 

Maandag 16 maart sluiten we onze vestiging te Steenweg op Oosthoven en openen we onze nieuwe praktijk te Steenweg op Ravels 87. In het centrum van Oosthoven hebben we de voormalige huisartsenpraktijk van Dr. Diercken verbouwd tot een moderne dierenartsenpraktijk. 

Naast een consultatieruimte, zullen we voortaan in Oud-Turnhout ook beschikken over een operatiekamer en een hospitalisatie voor honden en katten. De inkom bevat een ruime balie en een aparte wachtkamer. De praktijk zal bovendien ook goed uitgerust zijn met de nodige apparatuur: bloedanalyse, echo, tandunit, gasanesthesie, microscoop,...

Voortaan zullen we niet meer werken met open spreekuren maar alle consultaties zullen plaatsvinden na afspraak. Dit moet voor minder lange wachttijden, minder stress in de wachtkamer en een betere planning zorgen. Daarnaast zullen de beschikbare uren ook uitgebreider zijn dan vroeger. Afspraken kunnen zoals steeds gemaakt worden via 014/65.05.01.

Ook nieuw is het feit dat de praktijk in Oud-Turnhout elke dag open zal zijn van 14h tot 19h. Tijdens deze uren kan je aan de balie langskomen voor het ophalen van voeding of medicatie, inwinnen van adviezen of het maken van afspraken. Onze assistente zal jullie graag verder helpen met al jullie vragen. 

Ondertussen blijft onze vestiging te Weelde gewoon open en verandert er hier niets aan onze dienstverlening.

Voor al jullie vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren