team

Dierenarts Ivo Van Miert

dierenarts Ivo van MiertDierenarts Ivo Van Miert is een allround dierenarts met erg veel ervaring. Klein begonnen in 1993 met zijn praktijk in Weelde, maar na  22 jaar uitgegroeid tot een groepspraktijk die klaar was voor een tweede vestiging. Het is op dat moment dat Dierenartsenpraktijk Van Miert veranderde in Dierenartsenpraktijk Grensland.

Hij blijft zich nog met dezelfde passie als 22 jaar geleden inzetten voor de landbouwhuisdieren. Het bieden van een uitstekende service en meedenken in de bedrijfsvoering van het landbouwbedrijf zijn hierbij de sterkste troeven van hem.

Daarnaast blijft hij ook enkele uren per week met veel plezier beschikbaar voor de gezelschapsdieren waar hij al geruime tijd een vertrouwd gezicht is voor deze groep van klanten.

 

Dierenarts Ben Van Olmen

dierenarts Ben van OlmenDierenarts Ben Van Olmen is onze dierenarts voor de gezelschapsdieren. Na 8 jaar ervaring te hebben opgedaan in een grote dierenkliniek in Nederland, werd het voor hem tijd om dichter bij huis een nieuwe uitdaging aan te gaan. En die heeft hij gevonden in Dierenartsenpraktijk Grensland, waar hij naast dierenarts Van Miert de tweede eigenaar is geworden van de praktijk.

Naast een zeer ruime ervaring in de eerstelijns diergeneeskunde, is hij erg bedreven in weke delen chirurgie, medische beeldvorming en inwendige ziekten. Ook de officiële HD/ED foto’s en het keuren van politiehonden worden probleemloos en met de nodige expertise door hem uitgevoerd.

Met focus op ervaring en kwaliteit,  zorgt hij ervoor dat u zeker mag zijn van de beste zorgen voor uw huisdier.

 

Dierenartsassistente Kim Adriaense

kimKim werkt sinds mei 2019 voor onze praktijk. Zij heeft ons ondersteund in het openen van de tweede vestiging te Oud-Turnhout. Ondertussen is zij uitgegroeid tot een zeer bekwame assistente. Zowel in Weelde als Oud-Turnhout kan je door Kim geholpen worden aan de balie. 

 

 

 

 

 

Dierenartsassistente Kaat Bakelants

Kaat BakelantsAfgestudeerd als bachelor in de agro- en biotechnologie in 2012, is zij sinds 2014 werkzaam voor onze praktijk. Kaat werkt hard achter de schermen en zorgt er voor dat de praktijk en vooral de operatiekamer en spreekkamers er netjes bijliggen. Daarnaast helpt zij de dierenarts ook bij het verzorgen van de operatiepatiënten. 

 

 

 

 


Jobstudent Jolien Timmermans

L0e7 CdkotqVdv7dDd8DKsW3T daJTz0aQ minJolien studeert momenteel diergeneeskunde aan de universiteit in Gent. Naar aanleiding van een positieve stage werkt ze nu als jobstudent bij ons in de praktijk. Je kan op zaterdag door haar geholpen worden aan de balie van Weelde.

 

 

 

 

Dierenartsassistente Emily Verstraelen

y HcAY5exrqgUwiVYalO8eXzlERIsylmog minEmily werkt sinds maart 2022 voor onze praktijk. Ze is in 2017 afgestudeerd na haar 7e specialisatiejaar dierenartsenpraktijk/proefdierkunde. Je kan haar tegenkomen in onze praktijk van Weelde alsook in Oud-Turnhout.

 

 

 

 


Dierenartsassistente Jill Rosier

Z7I8TkYDzo6SjLn 6 IETTS5hx52dq4yqw minJill werkt sinds maart 2022 voor onze praktijk. Ze heeft al heel wat jaren ervaring met dieren en komt nu ons team van assistentes versterken. Je kan door haar geholpen worden aan de balie in Weelde en Oud-Turnhout.